Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tun­tu­reil­la nähtyä ja koettua

Johanna Rauhala-Siivonen

Tämä Käsivarren erämaa-alue on ihana.  Luontoa silmänkantamattomiin. Rauhaa, lepoa, ihania kokemuksia. Tai ainakin kokemuksia.

Haluaisin nostaa esiin tärkeän näkökulman jokaiselle huoltoreittiä pitkin matkaavalle. Tämä huoltoreittihän on se merkitty reitti, joka alkaa Kilpisjärveltä ja jatkuu Haltille, se on se risuin merkitty reitti.

Sehän on nyt talvella tosi tärkeä, hiihtäjille ja kelkkailijoille. Se on se tuki ja turva, jota pitkin moni matkaa nauttimaan tunturielämyksistä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.