Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Hiihto: Tor­nio­lai­nen 19-vuo­tias Niko Anttola va­lit­tiin Suomen MM-jouk­kuee­seen Pla­ni­caan – mukana kaik­kiaan 17 hiih­tä­jää

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

To­to­vih­je: Deep Blue Font kesän suo­si­kik­si

Vermon keskiviikkoillan päälähtö on neljävuotiaiden Suomessa syntyneiden lämminveristen Derbyn Kesäsuosikki. Vaikka viivalla on vain kahdeksan hevosta, tasoa piisaa.

Mukana menossa ovat Kriteriumin SE-tuloksella nimiinsä vienyt Planbee, vuoden vakuuttavalla kolmen voiton suoralla avannut Salam Aleikum, huippuvireinen Deep Blue Font, pääsevä mutta laukka-altis American Zakke ja Derbyn kevätsuosikki Bee Combo. Deep Blue Fontilla on oivallinen sauma päästä johtoon, ja Sipi Erkkilän silmäterä jää systeemin tukipilariksi.

Isokengässä päättää pitkän hiljaiselonsa viimevuotinen Number One-voittaja, Suur-Hollola-kolmonen ja St.Michel-nelonen Run for Royalty. Lyhyemmältä paussilta palaa osittain oululaisomisteinen muskeliori Don Williams. Ykkösradan saanut GlobalSatisfaction ladannee keulapaikalle, ja Minna Kankaan suojatti on vihjeen toinen vartija.

Tammatähdessä komentaa kuningatar Suven Sametti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.