Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Toto75-vih­je: Su­per­lauan­tai­ta ja jack­po­tia Äi­mä­rau­tiol­la

Superlauantai tarjoaa joulunalusaikaan korkealuokkaista raviurheilua. Äimäraution keralla kohderatana toimii Turun Metsämäki. Toto75-pelissä on jackpotia peräti 500 000 euroa.

Varmat tunnetaan voimistaan. Callela Lincoln on Oulun lukko. Orin eväät riittävät Suomen huipulle saakka, ja talvisesongin startti oli lupaava. Jos suosikkia suojaa, kannattaa huomioida Thai Explosive, jolla on nyt oivalliset saumat päästä mielipaikalleen keulaan.

Turun tuet ja turvat ovat Jacques Hyneman ja Unique Creation. Ensin mainittu on väsymätön vääntäjä, ja ravisävel on löytynyt talvikelien sekä hokkikenkien myötä.

Unique Creation on yksi kuumimmista kotimaan nousevista nimistä. Way to Go on kunnioitettava vastustaja, mutta Unique Creation lie silti piirun verran parempi.

Oulun isoimmassa kisassa Ponsse Cupin finaalissa kotiradan värejä puolustaa Äimäraution lämminveriliigan nimiinsä vievä Roughenough Vice.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.