Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Su­per­lauan­tai­ta ja jack­po­tia Äi­mä­rau­tiol­la

Superlauantai tarjoaa joulunalusaikaan korkealuokkaista raviurheilua. Äimäraution keralla kohderatana toimii Turun Metsämäki. Toto75-pelissä on jackpotia peräti 500 000 euroa.

Varmat tunnetaan voimistaan. Callela Lincoln on Oulun lukko. Orin eväät riittävät Suomen huipulle saakka, ja talvisesongin startti oli lupaava. Jos suosikkia suojaa, kannattaa huomioida Thai Explosive, jolla on nyt oivalliset saumat päästä mielipaikalleen keulaan.

Turun tuet ja turvat ovat Jacques Hyneman ja Unique Creation. Ensin mainittu on väsymätön vääntäjä, ja ravisävel on löytynyt talvikelien sekä hokkikenkien myötä.

Unique Creation on yksi kuumimmista kotimaan nousevista nimistä. Way to Go on kunnioitettava vastustaja, mutta Unique Creation lie silti piirun verran parempi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.