Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Poh­jois­mai­den mes­ta­ruu­des­sa si­ni­val­ko­juh­lat

Lauantaina kamppaillaan Turussa kylmäveristen PM-tittelistä. Lähtö on tasoltaan loistava, ja odotettavissa on kotimaan osallistujien kalaasit. Viime lauantaina Teivon rataennätyksen remonttiin pistänyt sensaatiomainen Parvelan Retu on suosikki, vaikka tusinapaikka raastaakin.

Antti Ojanperä tuo PM-lähtöön kaksi ravikuningasta, Evartin ja Jokivarren Kunkun. Kummallakaan ei ole allaan kauden parhaita juoksujaan. Ojanperä kuitenkin uumoilee, että kuningaskaksikon menoilme on Turussa parempi, sillä kyseessä on loppukauden päätavoite, ja kisaan panostetaan tosissaan.

5-vuotiaiden L. Fabritius Memorialissa hyökkää voiton perään Suomen mestari American Hero. Always Ready panee tiukasti hanttiin. Avauskohteen Aura-ajon taistelupari on puolestaan Hotshot Luca-Le Gros Bill. Niille nostetaan kupongille kavereiksi suosikkien kinastelua vartovat Knows Best ja Tito C.A.

Rivin varmaksi poimitaan Arkenttiina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.