Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Ki­ven­ko­vat kol­mi­vuo­tiaat var­moi­na Sei­nä­joel­la

Lauantaina jaetaan suuria seteleitä Seinäjoella. Ohjelmassa ovat 3-vuotiaiden Kasvattajakruunun loppukisat, divisioonafinaalit ja 4-vuotiaiden suomenhevosten Varsakunkku.

Kasvattajakruunuissa kantavat suosikin paineita välierissään häikäisseet Shackhills Twister ja Dusktodawn Boogie. Molemmat ovat vihjerivin lukkoja.

Varsakunkussa vääntävät ikäluokan kirkkaat helmet V.G. Voitto ja Siirin Valtsu. Ensin mainittu on vienyt viime aikoina nimiinsä kaksikon väliset kohtaamiset, ja suurlupaus jää rivin kolmanneksi varmaksi.

Haastajadivarifinaalissa iskee kohti keulapaikkaa Vilivillis. Ruuna on huippukunnossa, mutta kultamitalit ovat olleet tällä kaudella kortilla. Voitokas pohjoispohjalainen Pärttyl ei anna suosikille armoa.

Rivin päätöksessä tykittävät avoimen luokan lämminveriset.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.