Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Kil­le­ril­lä ki­mu­rant­ti kierros

Jyväskylän Killerin Toto75-kierroksella ovat useat suosikit vaaran vyöhykkeellä. Perchpond on neljännessä kohteessa suuri yksinäinen, mutta volttilähtö saattaa koitua kompastuskiveksi auton takaa kiihdyttämään tottuneelle voittokoneelle.

Kun Perchpond oli viimeksi kisatilanteessa volttilähdössä maaliskuussa 2020, tamma ei yrittänytkään ravata. Myös uusitussa yrityksessä tuli pelkkää laukkaa. Toki vettä on virrannut siltojen alla tämän jälkeen vuolaasti, mutta varoitusvalo on kuitenkin päällä.

Päätöskohteen Tammaderbyyn suosikkina kiihdyttävä Sarikan on kokenut tällä kaudella yllättäviä tappioita, eikä ikäluokkansa raharuhtinattareen uskalla luottaa aukotta. Viisivuotiaiden tammojen Kasvattakruunun ykkösrankattu on Chasing Highs, mutta sillä on alla kaksi poisjääntiä ja niistä johtuva huili.

Vaikealla kierroksella vihjeen vartijoita ovat keulaan tähyilevä Infinito, Suomen starteissaan edukseen esiintynyt Hugo Journey ja vahvassa myötätuulessa purjehtiva Tuuskanen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita