kolumni: Päät­tää­kö kau­pun­ki vai mat­kai­lu­bis­nes siitä, montako ho­tel­lia Ro­va­nie­men kes­kus­taan mahtuu?

Lapin Kansa Live: Vuoden suurin voi­mis­te­lu­ta­pah­tu­ma käyn­nis­tyy toden teolla per­jan­tai­aa­mu­na – seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä suorana täältä

pääkirjoitus: Orpon hal­li­tuk­sen esteet ovat kaa­tu­neet yksi toi­sen­sa jälkeen ja ohjelma on viittä vaille valmis – var­si­nai­nen kes­tä­vyys­tes­ti on silti edessä päin

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Erin­omai­nen Eliitti kruu­nu­na

Viikon Kavioliiga-ratkaisut tulevat Jyväskylästä. Suurin huomio kiinnittyy perinteikkääseen Killerin Eliittiin.

Viivalla on kova kymmenikkö: tammatähti An-Dorra, Suomen huipulle nousua tekevät Kurri Jari Boko ja Just a Flirt, salamannopea Global Withdrawl, voittoputkea pystyttelevä Farzad Boko, Kajaanissa tahriintunutta kilpeään kiillottamaan pyrkivät Sobel Conway ja Next Direction, ketterät kymmenenvuotiaat Thai Profit ja GlobalSatisfaction ja kisan viimevuotinen voittaja Stonecapes Queila. Lapulle rastitetaan kuusi ensin mainittua.

Lauantain toinen kohokohta on suomenhevosvarsojen SHKL Cupin finaali. Lipassin tehtävä on pitkältä pakilta kimurantti. Edempää starttaavat Jani Ruotsalaisen laittelemat lahjakkuudet Wertti ja Huikero sekä Topin Muisto ja Huisi Hippu.

Oriiden ja ruunien Killerin Kimarassa loistaa rivin varma Parvelan Retu. Systeemin muut ankkurit ovat sarjahissillä rivakasti ylöspäin kulkeva Bridge Commander ja laukkaava tai voittava vauhtimylly Panthera.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.