Pääkirjoitus: Vihreän siir­ty­män jät­ti-in­ves­toin­tien hank­ki­mi­nen Me­ri-Lap­piin edel­lyt­tää alueen kuntien yh­teis­työ­tä – sen aloit­ta­mis­ta ei voi enää lykätä tuon­nem­mak­si

Kolumni: Rkp:n on va­lit­ta­va arvojen ja edun­val­von­nan välillä ja jäl­kim­mäi­nen on vah­voil­la

Merikotka: Me­ri­kot­ka sil­pou­tui tuu­li­voi­ma­laan Kemin Ajok­ses­sa – tut­ki­ja: tällä het­kel­lä tie­dos­sa­ni on yh­teen­sä 48 ta­paus­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Eliitti Willow Priden viemää

Jyväskylän Toto75-kierroksen kohokohta on perinteinen Killerin Eliitti. Lähtörata-arvonta antoi tuntuvan etulyöntiaseman Willow Pridelle, joka pääsee iskemään ykkösradalta kohti keulapaikkaa. Vakavista vastustajista Le Gros Bill on takarivistä hikisen päiväpuhteen äärellä.

Päivän toinen huippuhetki on kylmäveristen Killerin Kimara. Hallitseva ravikuningas Evartti on tehnyt helmikuisista terveysmurheistaan ja niiden aiheuttamista kohtalonhetkistään selvittyään mahtavan paluun radoille. Ori jumittui viime lauantaina voittajan näköisenä pussiin. Nyt kuningas komentaa alamaisiaan, mikäli vain juoksu luonnistuu kasiradalta.

Rivin kolmas tukipylväs on avauskohteen Magical Princess. Pekka Korven tamma on kukistanut alkukesän aikana kahdesti itsensä An-Dorran, eikä nyt starttiviivalla ole moisia vastustajia.

Ideavarmaksi voi istutella toisen osakisan Walenea, jolla on oivalliset saumat pinkoa jahtaajiltaan paalulta pakoon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.