Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Toto5-vih­je: Re­ki­ret­kel­le Lai­va­kan­kaal­le sun­nun­tai­na kauden avauk­seen

Tornion ravit sunnuntaina 13.3 kello 13.

Tornion Laivakangas aloittaa sunnuntaina ravikautensa. Päivän erikoisuutena nähdään Tornion ravien "grand old manin" Kauko Nurmoksen ideoima Rekiajon haasteajo, johon Nurmos on rakentanut myös sipikkareet. Haasteajo ajetaan kolmannen ravilähdön jälkeen 1100 metrin ryhmäajona ja siihen osallistuvat Piettolan Ellinoor/Mika Jauhola, Valman Likka/Ville Pohjola, Shamaanitar/Martti Aikio ja Pikku-Ryti/Mauri Jaara. Kannattaa huomioida, että Shamaanitar kilpailee myös tunnin päästä haasteajosta Toto5-kolmosessa.

Toto5-kierros on tosi haastava ja varman valintaan liittyy iso riski. Valitsen oman piikkini pitkin hampain jo rivin avauslähtöön.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.