Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

pääkirjoitus: Putinin Venäjä on to­dis­ta­nut ar­vaa­mat­to­muu­ten­sa ja häi­käi­le­mät­tö­myy­ten­sä jo useam­paan kertaan – Suomen on oltava valmis mihin tahansa

Tilaajille

Tornion Joy Sisu voi­tol­la Svensk Trav-Oak­sin fi­naa­liin – myös Bo­de­nis­ta tor­nio­lais­pär­jäys­tä

Kenneth Liljamaan, Matti Maunun, Petri Salmelan ja Olle Larssonin 3-vuotias kimppatamma Joy Sisu teki uskomattoman esityksen myöhään perjantai-iltana Solvallassa. Mika Forssin ajokki matkasi Svensk Trav-Oaksin karsinnan 2140 metrillä aivan viimeisenä ja lähti loppukurviin tultaessa parantelemaan asemiaan. Matka kärkeen oli pitkä, mutta tamma tuli lopun lujaa ulkoa ja ehti 150000 kruunun ykkösrahoille voittoajalla 13,0a.

Joy Sisu on juossut tähän mennessä kolme voittoa ja rahaa vajaat 72000 euroa. Kahden viikon päästä lauantaina ajettavasta finaalista sillä on mahdollisuus räjäyttää jättipotti, peräti 2,8 miljoonaa kruunua.