Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Tor­nio­lai­nen kau­pun­gin­val­tuu­tet­tu ja ay-ak­tii­vi Mari Tuo­maa­la siirtyy so­pi­mus­asian­tun­ti­jak­si Teol­li­suus­liit­toon – Edessä on muutto Tuu­su­laan

Torniolainen kaupunginvaltuutettu ja Teollisuusliiton pitkäaikainen luottamushenkilö Mari Tuomaala (38) on valittu Teollisuusliiton sopimusasiantuntijaksi.

Outokummun tehtaalla liki 20 vuotta työskennellyt Tuomaala siirtyy kemian sektorille autoalan yksikköön. Käytännössä tammikuun puolivälissä pääkaupungissa alkavat työt ovat autoalan työehtosopimuksen parissa. Mukaan kuuluu autoalan kauppa- ja korjaamotoimintojen työehtosopimukset.

Sosiaalidemokraattien kaupunginvaltuutettuna kolme vaalikautta Torniossa ollut Mari Tuomaala on ollut puolueen äänikuningatar. Hän veti henkilöstöjaostoa vuodet 2012-2017 ja on tämän kauden ollut tarkastuslautakunnan puheenjohtaja.

Outokummulla Mari Tuomaalan työtehtävät ovat vaihdelleet nosturinkuljettamisesta sisäisen logistiikan alueella moneen tehtävään, viimeisen vuoden ajan hän on ollut koulutustehtävissä kylmävalssaamolla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.