Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Toi­mit­ta­jal­ta: Ran­ta­vii­rin ko­dik­kuut­ta uh­kaa­vat muu­tok­set, joihin alueen asuk­kaat eivät ole tyy­ty­väi­siä

Männyt kohoavat korkeuksiin. Pyöräilen uimapuku päällä Hirttiöpuiston läpi tutulle rannalle. Aurinko nousee tervehtimään aamu-uimaria ja Kemijoen viileys herättää uuteen päivään. Joen toisella puolella tervehtii Pöyliövaara, idässä aurinko ja lännessä kohti Itämerta virtaava joki.

Tunnen olevani onnekas, kun olen löytänyt tällaisen kodin. Rantaviirillä on oma tunnelmansa ja asuinalueen rauhallisuus kaappaa syleilyynsä.

Lähikaupassa törmää niin välipalaa haalareissa noutavaan opiskelijaan kuin lähiöperheeseen tekemässä viikon ruokaostoksia. Sekä minuun, nuoreen aikuiseen, joka hakee yövaatteissa kahvipakettia keskipäivällä. Meitä asukkaita yhdistää halu asua vesistöjen vierellä, puistojen ympäröimänä, keskustan ja palveluiden lähellä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.