Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Jääkiekko: Ro­Ki-maa­li­vah­ti Cody Porter lai­nal­le Tap­pa­raan

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

TIHC:l­le uusi pää­val­men­ta­ja – Tomi Pokka nousee yk­kös­luot­sik­si

Tomi Pokka, 44, on nimetty Tornion IHC:n edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Sopimus kattaa seuraavat kolme kautta.

Kahdella edellisellä kaudella torniolaisjoukkuetta valmensi rovaniemeläinen Janne Väihkönen. Pokka toimi hänen apuvalmentajanaan ja on aikaisemminkin toiminut TIHC:n kakkosvalmentajana.

Nyt hän nousee ensimmäistä kertaa päävalmentajaksi.

– Todella isolla innolla otan mielenkiintoisen haasteen vastaan. Koen, että pystyn kehittämään joukkueen toimintaa. Haluan luoda joukkueeseen toimintatapaa, jossa kaikilla on hyvä olla ja jokaisesta jäsenestä saadaan paras potentiaali esiin. Urheilullisuus ja sitoutuneisuus tulee olemaan yksi iso teema tulevina kausina, Pokka sanoo.

Tomi Pokka on jääkiekkoilun olympiavoittajan ja maailmanmestarin Ville Pokan veli.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.