Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Asuntokauppa: Myy­tä­vien asun­to­jen määrä putosi Ro­va­nie­mel­lä – vanhaa oma­ko­ti­ta­loa ei laiteta myyn­tiin, jos tar­jol­la ei ole uu­dem­paa asun­toa, johon vaihtaa

Tilaajille

THL:n Ter­va­hau­ta jar­rut­te­lee koronan pois­ta­mis­ta yleis­vaa­ral­lis­ten tar­tun­ta­tau­tien lis­tal­ta – "Työ­ka­lu­pak­kia edel­leen tar­vi­taan"

Valtioneuvosto päättää Suomessa yleisvaarallisista tartuntataudeista asetuksella. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen pääjohtajan Markku Tervahaudan mukaan epidemian suunta on hyvä, mutta rokotuskattavuus edelleen vaillinainen. Tanska luopui koronan yleisvaarallisuudesta. Sen määrittely poikkeaa hieman Suomen mallista.

Hallitus on ilmoittanut, että koronavirukseen liittyvät rajoitukset poistetaan Suomessa, kun yli 12-vuotiaiden rokotekattavuus ylittää 80 prosenttia.

Laajempi periaatepäätös koronaviruksen poistamisesta yleisvaarallisten tartuntatautien joukosta ei kuitenkaan ole vielä ajankohtainen, arvioi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen pääjohtaja Markku Tervahauta Lännen Medialle.