Asuminen: Ro­va­nie­men Lai­naan­ran­nas­ta tulee entistä vih­reäm­pi – kau­pun­ki aloit­taa Ke­mi­joen rannan uu­dis­ta­mi­sen ensi kesänä

Sote-uudistus: Hy­vin­voin­ti­alue val­mis­tau­tuu pur­ka­maan Me­hi­läis-ul­kois­tuk­sen – sel­vi­tys­tä pan­ta­taan jul­ki­suu­del­ta

Pääkirjoitus: KOK:n vä­läyt­tä­mä ve­nä­läis­ur­hei­li­joi­den paluu kan­sain­vä­li­siin ki­soi­hin on luo­ka­ton ehdotus

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ter­ve­tu­loa ro­ko­tuk­set

Olen sodan jälkeen syntyneiden ikäluokkien mukana saanut vauvasta lähtien, armeija mukaan lukien, kymmeniä rokotteita. En ole kuullut kenenkään niitä koskaan kyseenalaistavan.

Siksi maastamme väheni kammottavan korkealla heilunut lapsikuolleisuus. Siksi minäkin olen saanut elää läpi hirvittävienkin tautiepidomien vanhaksi mieheksi.

Nyt käsillä oleva maailmanlaajuinen, hengenvaarallinen tauti lopetetaan myös rokotuksella, eikä millään muulla. Rokotteiden tuottaminen kesti luvattoman pitkään. Ehkä sen vuoksi, että niitä joudutaan kaikenlaisien kouhottajien kynsissä loputtomasti varmistamaan turvallisuudestaan.

Rokotteista kieltäytyvien ei pitäisi sairastuttuaan päästä verovaroilla kustannettuun hoitoon. Tämä on hyvä ajatus, sillä kieltäytymisillä ja siitä saadulla julkisuudella aiheutetaan tarpeetonta tuskaa ja epätietoisuutta. Kantakoon sen levittäjät itse seuraukset.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.