Mainos

Teitkö uu­den­vuo­den­lu­pauk­sen? Tällä ras­van­polt­to­ko­neel­la pääset ke­sä­kun­toon ilman sa­li­rääk­kiä

Kuntopyörä on tehokas laite laihdutukseen. Sillä saa aikaan nopeita tuloksia oman kodin rauhassa.

-

Kuntopyörätreeni on erinomainen tapa laihtua ja kohottaa kuntoa turvallisesti kotona. Korona-ajan myötä kuntopyörä löytyy yhä useammasta kodista – eikä sen suosio ole ihme.

Yhdistää penkkiurheilun ja kuntoilun

Kuntopyörä on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin, sillä se on helppokäyttöinen ja koko perheelle sopiva kuntolaite. Kuntopyörä sopii pieneenkin asuntoon ja sen voi sijoittaa vaikka olohuoneen nurkkaan.

Kuntokaupan tuoteasiantuntija Tapio Wallgren avaa syitä kuntopyörän suosion takana.

– Kuntopyörällä voi yhdistää vaikkapa penkkiurheilun ja kuntoilun. Tehokkaan treenimuodon lisäksi kuntopyörä on niin hiljainen laite, että samanaikaisesti voi vaivattomasti katsoa urheilua tai lempiohjelmaa televisiosta.

Kuntopyöräily sopii kuntoilun aloittamiseen, mutta on tehokas harjoitusmuoto myös kovakuntoiselle treenaajalle.

– Kuntopyörällä pääsee nopeasti hyvään kuntoon ja se sopii kaikenkokoisille ja -ikäisille käyttäjille lähtötasosta riippumatta. Kuntopyörä ei rasita niveliä samalla tavalla kuin vaikkapa juokseminen, minkä takia se on turvallinen valinta harjoitteluun.

Kuntopyörä polttaa tehokkaasti rasvaa

Kuntopyörä on tehokas tapa polttaa rasvaa ja kohottaa kuntoa. Jo 15 minuuttia päivässä auttaa laihduttamaan. Kotoa löytyvä kuntopyörä tekee harjoittelusta säännöllistä ja helppoa, mikä on avain onnistuneeseen painonpudotukseen. Rasvanpolttoa voi entisestään tehostaa intervallitreenillä.

– Intervallitreenissä kuntopyörää poljetaan kovemmalla tahdilla 30 sekunnin ajan ja tämän jälkeen 30 sekuntia rauhallisempaan tahtiin. Näitä lyhyitä jaksoja toistetaan 15-30 minuutin ajan.

Intervallitreeniä on tutkittu paljon ja tutkimukset osoittavat, että tämä vaihteleva harjoittelumuoto polttaa rasvaa tasaista harjoittelua tehokkaammin.

Kuntopyörät ovat kehittyneet huimasti viime vuosien aikana. Jo alle 300 euron FitNord Cyclo 200 on tukevarunkoinen ja jämäkkä kuntopyörä, joka toimii ilman verkkovirtaa. Edessä olevien siirtopyörien avulla sitä on helppo liikutella television eteen ja takaisin.

– Cyclo 200 -kuntopyörää on mukava polkea ja hintaluokkaansa nähden siinä on poikkeuksellisen hyvä ajotuntuma. Selkeästä näytöstä näkee helposti sykkeen, nopeuden, ajan sekä matkan – kaiken mitä kuntoilija haluaakin tietää.

Näin pidät kiinni uudenvuodenlupauksesta

Kuntopyörällä uudenvuodenlupauksen pitäminen onnistuu, sillä se ei vaadi lisälaitteita tai salille lähtöä.

Kuntopyörien menekki on tällä hetkellä suurta koko maassa ja käynnissä oleva kuntoilutrendi kasvattaa kysyntää entisestään. Erityisesti FitNord Cyclo -kuntopyörät ovat olleet suosittuja niiden tyylikkään, joka kodin sisustukseen sopivan ulkomuotonsa vuoksi.

– Kuntopyöriä hankitaan nyt koteihin enemmän kuin koskaan, sillä ihmiset haluavat poikkeuksellisista ajoista huolimatta kuntoilla säännöllisesti. Kotoa löytyvä kuntopyörä on kodin todellinen täsmälaite, jolla pystyy harjoittelemaan kiireenkin keskellä, vaikka salit menisivät kiinni ja ulkona sataisi räntää.

Kuntopyörän hankintaa suunniteleville Wallgrenilla on hyviä uutisia:

– Nyt on paras hetki hankkia kuntopyörä, sillä saimme juuri varastoon uuden erän suosituimpia kuntopyöriämme. FitNordin Cyclo -mallit loppuvat yleensä nopeasti ja ennakoin näin tapahtuvan nytkin. Kannattaa pitää kiirettä, jos haluaa päästä keskellä koronatalvea kuntoilemaan tehokkaasti ja pitämään kiinni uudenvuodenlupauksista.

Artikkelissa mainitut kuntopyörät

Alle 300 euron FitNord Cyclo 200 -kuntopyörä: www.kuntokauppa.fi/fitnord-cyclo-200


-

Lähes ammattisalitasoinen FitNord Cyclo 500E -kuntopyörä: www.kuntokauppa.fi/fitnord-cyclo-500e

-

Kaikki kuntopyörät: www.kuntokauppa.fi/kuntopyorat