Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Teh­tiin­kö RoPSin pe­las­ta­mi­sek­si kaikki voi­ta­va?

Kirjoittaja ihmettelee kakkoseen pudonneen RoPsin kohtaloa. Vielä viime syksynä seura taisteli liigapaikasta oululaisten kanssa.
Kirjoittaja ihmettelee kakkoseen pudonneen RoPsin kohtaloa. Vielä viime syksynä seura taisteli liigapaikasta oululaisten kanssa.
Kuva: Pekka Aho

Otsikkoon on helppo vastata: ei tehty. Taloudellisesti vakaan seuran päätyminen lyhyessä ajassa konkurssin partaalle herättää useita kysymyksiä. Miksi lähdettiin laajentamaan toimintaa niin voimakkaasti ja sitouduttiin hankkeisiin, jotka koituivat seuran taloudelle ylivoimaisiksi? Unohtuiko riskianalyysin teko?

Miksi salattiin todellinen tilanne viimeiseen saakka, jonka jälkeen oli myöhäistä käynnistää minkäänlaista uskottavaa pelastusoperaatiota? Ketä palveli niukka ja totuutta karttava tiedottaminen? Ei ainakaan yhteistyökumppaneita ja seuran kannattajia, joita ei millään seuralla ole varaa hylätä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.