Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Tanja Pou­tiai­nen-Rin­ne ni­met­tiin kan­sain­vä­li­sen hiih­to­lii­ton alp­pi­hiih­don joh­to­ryh­mään: "Olen erit­täin otettu"

Suomen alppikuningatar, olympia- ja mm-mitalisti Tanja Poutiainen-Rinne on nimetty kansainvälisen hiihtoliiton alppihiihdon johtoryhmään, FIS Alpine Executive Boardiin. Nimityksen myötä, Poutiainen-Rinne toimii myös alppihiihdon komiteassa.

Alppihiihdon johtoryhmä toimii kansainvälisen hiihtoliiton hallituksen lajijohtoryhmänä, jossa tehdään viimeisimmät lajikohtaiset päätökset ja ”siunaukset” alla toimivien komiteoiden esityksiin. Janne Leskinen on toiminut kansainvälisen hiihtoliiton alppilajien johtoryhmässä kymmenien vuosien ajan, mutta siirtyy nyt luottamustehtävästään sivuun.

– Ajankäytöllisesti ja oman elämäntilanteen myötä päätin antaa luottamustehtäväni eteenpäin. Ja toki tulihan tehtävässä oltua jo yli kymmenen vuotta, joten tekee hyvää, että johtoryhmään tulee hieman uutta verta, ja etenkin nainen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.