Mainos

Tänä vuonna Ad­ven­tu­re Race -työ­hy­vin­voin­ti­seik­kai­lu si­säl­tää kolme sarjaa – ”Ou­nas­vaa­ran vaih­te­le­va maasto takaa unoh­tu­mat­to­man ul­koi­lu­elä­myk­sen yh­tei­söil­le”

Toukokuussa rapa lentää, nauru raikaa ja tanner tömisee, kun (työ)yhteisöt taistelevat jo viidennettä kertaa Adventure Race seikkailun herruudesta Rovaniemen Ounasvaaralla.

Adventure Race -tiimi kutsuu kaikki seikkailemaan. Asu on vapaa. Värikkyys on pelkkää plussaa, ja perinteen mukaan paras asu palkitaan.
Adventure Race -tiimi kutsuu kaikki seikkailemaan. Asu on vapaa. Värikkyys on pelkkää plussaa, ja perinteen mukaan paras asu palkitaan.

Adventure Race (työ)hyvinvointiseikkailu on leikkimielinen kilpailu, jossa tiimit ottavat mittaa toisistaan. Seikkailukilpailu käydään Ounasvaaran vaihtelevassa maastossa, jossa matkan varrelta löytyy hyvin erilaisia tehtävärasteja. Yhteistyötaitoja korostavat rastit vaativat tiimityötä, älyä, nokkeluutta, tarkkuutta, vuorovaikutusta ja tietysti vähän rohkeutta.

Adventure Race seikkailussa on valittavana tätä nykyä kolme sarjaa: seikkailusarja (7 km), haasteellisempi kisasarja (15 km) ja pARikisa (15 km). Vuosien varrella seikkailuradat ja tehtävärastit ovat kehittyneet saatujen palautteiden pohjalta. Tapahtumaa alusta asti luotsannut Johanna Niemelä kertoo, että muun muassa seikkailusarjan matkaa on lyhennetty ja sisältöä kevennetty, jotta kaikki voivat osallistua, kuntoon katsomatta.

– Näitä muutoksia on tehty, koska seikkailusarja halutaan pitää "matalan kynnyksen" sarjana, toteaa Niemelä.

Jokainen seikkailusarjassa seikkaileva joukkue pääsee kehittämään yhteistyötaitojaan omalla tasollaan ja ihan puhtaasti leikkimielellä.

– Kisasarja ja pARikisa ovat vähän haastavampia, sillä reitti on vaativampi ja tehtävärastit fyysisempiä, Niemelä toteaa.

Seikkailukilpailu käydään Ounasvaaran vaihtelevassa maastossa, jossa matkan varrelta löytyy hyvin erilaisia tehtävärasteja.
Seikkailukilpailu käydään Ounasvaaran vaihtelevassa maastossa, jossa matkan varrelta löytyy hyvin erilaisia tehtävärasteja.

Adventure Race on kiviä, kantoja ja hyvinvoivia tekijöitä, loistavia yhteistyökumppaneita unohtamatta.

– Ounasvaaran monimuotoinen luonto ja vaihteleva maasto takaavat unohtumattoman ulkoiluelämyksen. Matkan varrella eteen tulevat tehtävärastit hiovat tiimihengen huippuunsa. Joten ei muuta kuin jengi kasaan ja toukokuussa Oukulle, sanoo Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin johtaja Mira Söderlund hymyillen.

Vaaralammen koulun opetushenkilöstöstä muodostuva joukkue on osallistunut seikkailuun jo vuodesta 2017 lähtien. Joka keväiseksi perinteeksi muodostunut Adventure Race on tuonut OpeWaara tiimille ja koko työyhteisölle paljon mukavia yhteisiä hetkiä aina ennen seikkailua, itse seikkailussa ja myös sen jälkeen, iloitsee luokanopettaja Mari Angeria-Kumpula Vaaralammen koulusta.

– AR seikkailu on kokonaisuutena tuonut meidän porukallemme rutkasti työhyvinvointia, iloa, huumoria, heittäytymistä ja yhteen hiileen puhaltamista. Tämä on jo meille perinne, joten mukana ollaan tänäkin vuonna, Angeria-Kumpula toteaa.

Adventure Race tiimi kutsuu kaikki seikkailemaan ja asu on vapaa. Värikkyys on pelkkää plussaa. Perinteen mukaan paras asu palkitaan.

Kysymys kuuluu: Joko jengi jo kasassa toukokuiseen mittelöön?

– Oukulla nähdään!

Kevään värikkäin seikkailu lauantaina 27.5.2023!

– Tulettehan Tekin!

Seikkailun faktat:
  • Aika: la 27.5.2023 klo 08.00–18.00
  • Paikka: Ounasvaara, Antinmukka 4, ROVANIEMI
  • Sarjat: Seikkailusarja (7 km), kisasarja (15 km), pARikisa (15 km)
  • Joukkueen koko: 2–6 seikkailijaa
  • Liput: www.adventurerace.fi
Adventure Race - banneri