Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Suvi Te­räs­nis­ka jatkaa yh­teis­työ­tä Yön kanssa – Edessä fes­ta­ri­ke­sä ja sen jälkeen jatkuu viime vuonna kesken jäänyt kon­sert­ti­sa­li­kier­tue

Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye esiintyvät tulevana kesänä neljällä festivaalilla esittämässä yhtyeen tunnetuksi tekemiä kappaleita. Arkistokuva.
Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye esiintyvät tulevana kesänä neljällä festivaalilla esittämässä yhtyeen tunnetuksi tekemiä kappaleita. Arkistokuva.
Kuva: Pekka Peura

Suvi Teräsniska ja Yö esiintyvät tulevana kesänä neljällä festivaalilla esittämässä porilaisyhtyeen tunnetuksi tekemiä kappaleita. Kokoonpano esiintyy heinäkuussa Oulussa ja Jyväskylässä Suomipop-festivaaleilla sekä Iskelmä-festivaaleilla Porissa ja Himoksella.

Teräsniska ja Yö kiersivät konserttisaleja jo alkukeväällä 2020, mutta Ihmisen poika -kiertue jouduttiin jättämään kesken koronapandemian vuoksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.