Mainos

Surun koh­da­tes­sa asian­tun­te­va ja luo­tet­ta­va hau­taus­pal­ve­lu on omai­sel­le kaikki kai­kes­sa – ”Alusta asti jäi hyvä mieli ja luot­ta­mus siihen, että kaikki jär­jes­tyy”

Läheisen ihmisen poismenon jälkeen omainen tarvitsee usein ulkopuolista apua. Tämän tietää hyvin myös Seija Juopperi, joka on järjestänyt molempien vanhempiensa hautajaiset. Juopperi valitsi avukseen paikallisen Jokelan Hautaustoimiston, joka on toiminut Rovaniemellä jo vuodesta 1923 lähtien.

Seija Juopperi valitsi yhdessä muiden omaisten kanssa paikallisen Jokelan Hautaustoimiston. ”Asiointi oli helppoa alusta asti. Saimme kaikki hautauspalvelut helposti samasta paikasta.”
Seija Juopperi valitsi yhdessä muiden omaisten kanssa paikallisen Jokelan Hautaustoimiston. ”Asiointi oli helppoa alusta asti. Saimme kaikki hautauspalvelut helposti samasta paikasta.”

Kun rovaniemeläisen Seija Juopperin isä kuoli kuusi vuotta sitten, päättivät omaiset yhdessä tuumin valita hautauspalvelut Jokelan Hautaustoimistolta.

Hautajaiset järjestettiin Tervolassa, josta perhe on alun perin lähtöisin. Kokonaisuus ja jokainen yksityiskohta suunniteltiin yhdessä hautaustoimiston ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa, mikä helpotti omaisten oloa surun hetkellä.

– Isäni kuolemasta ehti kulua muutama vuosi, kun äitini menehtyi viime vuoden joulukuussa. Koska kaikki oli aikaisemmin sujunut Ville-Pekan kanssa niin hyvin, päätimme valita Jokelan Hautaustoimiston palvelut toistamiseen, Juopperi kertoo.

Molemmat hautajaiset menivät Juopperin mukaan mallikkaasti ja toiveiden mukaisesti. Sekä äidin että isän arkut ajettiin arvokkaasti Rovaniemeltä Tervolan hautausmaalle, jossa siunaukset järjestettiin.

– Jokelan Hautaustoimisto hoiti kaikki muutkin hautaamiseen ja hautajaisiin liittyvät asiat, kuten arkut, kukkalaitteet, kuljetukset, vainajan huolinnan sekä muistotilaisuusjärjestelyt. Myös ruokailutarjoilu järjestyi helposti heidän kauttaan, Juopperi listaa.

Perunkirjoituksen teko hautaustoimiston tuella

Jo neljännen polven yrittäjä Ville-Pekka Jokela on auttanut äitinsä Tarja Jokelan kanssa asiakkaita sekä hautajais- että kuolinpesänhoitoon liittyvissä järjestelyissä vuosien ajan.

– Tarjoamme asiakkaillemme myös perunkirjoituspalveluita, joihin olemme erikoistuneita vuosien kokemuksella sekä useiden koulutusten kautta, Jokela kertoo.

Seija Juopperi päätti jättää perunkirjoituksen kokonaan hautaustoimiston hoidettavaksi. Tähän päätökseen hän on ollut erittäin tyytyväinen. ”Prosessi on ollut työläs, mutta kiitos Jokelan Hautaustoimiston avun, olemme saaneet vietyä sen vihdoin päätökseen.”
Seija Juopperi päätti jättää perunkirjoituksen kokonaan hautaustoimiston hoidettavaksi. Tähän päätökseen hän on ollut erittäin tyytyväinen. ”Prosessi on ollut työläs, mutta kiitos Jokelan Hautaustoimiston avun, olemme saaneet vietyä sen vihdoin päätökseen.”

Nykyisin jo eläkepäiviään viettävälle, entiselle parturi-kampaaja Juopperille on selvinnyt viimeistään vuoden aikana, kuinka paljon työtä hautajaisten jälkeinen selvittely kuolinpesänhoitoon liittyvissä asioissa voikaan teettää.

– Kiitos Ville-Pekan olemme saaneet prosessin vietyä päätökseen, vihdoin ja viimein. Mutta eihän se helppoa ole ollut, sillä kuolinpesämme on ollut melko sekava. Onkin ollut erityisen hienoa, että matkassa on ollut henkilö, joka tietää mitä tulee tehdä missäkin vaiheessa, Juopperi kiittelee hymyillen.

Jokelan Hautaustoimisto on tarjonnut perunkirjoituspalvelua jo 18 vuoden ajan. Palveluun kuuluu muun muassa perukirjan laatiminen, sukuselvityksen hankkiminen sekä perunkirjoitustilaisuuteen kutsuminen.

– Monelle perunkirjoitus on uusi asia, ja sen vaiheet on käytävä hautaustoimistossa vaihe vaiheelta läpi. Monelle voi tulla yllätyksenä se, että vaikka testamentti on laadittu, sukuselvitys on silti tehtävä ja pesän osakkaat selvitettävä, Jokela kertoo.

– Mutta me olemme aina omaisten tukena ja annamme neuvontaa läpi koko prosessin, hän lisää.

Korkea asiakastyytyväisyys

Seija Juopperi suosittelee lämpimästi Jokelan Hautaustoimiston palveluita muillekin.

– Kaikki meni todella mutkattomasti ja selkeästi. Hautajaisjärjestelyt käytiin asiantuntevalla tavalla läpi. Alusta asti jäi hyvä mieli ja luottamus siihen, että kaikki järjestyy, summaa Juopperi hymyillen.

Myös muut asiakkaat ovat olleet todistetusti tyytyväisiä yrityksen tarjoamiin palveluihin vuosien varrella. Taloustutkimus Oy:n toteuttamassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa vuonna 2018 Jokelan Hautaustoimistolle annettiin mm. seuraavanlaista palautetta:

”Asiantuntemus. Upea kohtaaminen surussa. Toiveiden huomioonotto. Halutun arkun hankinta."

"Asioinnin helppous. Asiantunteva, avulias ja ammattitaitoinen henkilöstö."

Sekä Ville-Pekka että Tarja ovat kiitollisia asiakkailta saamastaan palautteesta.

– Tavoitteenamme on luoda omaisten toiveiden mukaiset hautajaiset sekä tukea heitä kuolinpesän asioissa. Haluamme mielellämme kuulla, jos asiakkailla on mitään erikoistoiveita hautajaisjärjestelyihin liittyen. Pyrimme ottamaan kaikki toiveet huomioon.

–  Tervetuloa asioimaan täyden palvelun hautaustoimistoon.

Jokelan Hautaustoimisto

Ruokasenkatu 6

96200 Rovaniemi

jokela@hautaus.info

Voit soittaa ja varata ajan: 016 312 616 (24h/vrk)

Liike avoinna ma-pe klo 9.00-16.30 (suosittelemme hautajaisjärjestelyissä ajanvarausta), muina aikoina sopimuksen mukaan.

Lue lisää palveluistamme verkkosivuilta: www.hautaus.info