Mainos

Suomen kirk­kain­ta kärkeä – Pörhö va­lit­tiin jo tois­ta­mi­seen par­haim­mak­si vaih­to­au­to­liik­keek­si

Suomen parhaaksi vaihtoautoliikkeeksi valittu Pörhön Autoliike on menestynyt Lapin markkinoilla haastavasta vuodesta huolimatta.

Pörhön Autoliike on Pohjois-Suomen johtava autotalo. Rovaniemellä asiakkaan vastaanottaa paikallinen ja asiantunteva henkilöstö. Kuvassa useille tuttu asiakaspalvelun henkilöstö myynnistä ja korjaamolta.
Pörhön Autoliike on Pohjois-Suomen johtava autotalo. Rovaniemellä asiakkaan vastaanottaa paikallinen ja asiantunteva henkilöstö. Kuvassa useille tuttu asiakaspalvelun henkilöstö myynnistä ja korjaamolta.

Pörhön Autoliike on panostanut ja tehnyt töitä Pohjoisen autoilun puolesta jo yli 60 vuoden ajan.

Vuosikymmenien aikana pohjoissuomalainen perheyhtiö on tehnyt merkittäviä harppauksia alalla ja panostanut vahvasti myös Rovaniemelle. Peltikorjaamo, huollon ja myynnin tilat ovat nykyaikaiset ja niihin on tehty paljon uudistuksia viime vuosina. Työkaluja ja koneita on uusittu, ja henkilöstön koulutukseen on panostettu aktiivisesti.

– Täällä meillä Lapissa asiakkaita palvelee paikallinen lähes 60 henkilöstä koostuva työtiimi, joka koostuu raudankovista, sitoutuneista ammattilaisista, Pörhön aluejohtaja Pasi Karjalainen toteaa.

Laadukasta ja turvallista vaihtoautotoimintaa

Karjalainen haluaa alleviivata, että Pörhön päämääränä on aina tyytyväinen asiakas. Yritys vastaa tuotteistaan ja toiminnastaan, niin myynnissä kuin korjaamopalveluissakin. Lupauksista pidetään kiinni ja asiakkaalle pyritään löytämään heidän toiveidensa mukainen auto.

– Tarjoamme asiakkaillemme laajan ja monipuolisen valikoiman: käytettyjä yli 800 autoa ja laadukkaita uusia edullisen luokan käyttöautosta premium-luokan luksusautoihin, Karjalainen listaa.

Erityisesti Pörhön vaihtoautopuolen toiminta on poikkeuksellista alalla.

– Olemme tehneet päätöksen, että emme myy huonolaatuisia autoja takuuautoina. Takuuautot tarkistetaan ja kunnostetaan, joten asiakas tietää aina mitä ostaa. Parhaimmillaan Rovaniemellä myydään runsaat 100 vaihtoautoa kuukausitasolla, Karjalainen toteaa.

Vaihtoautolle myönnettävä maksuton Pörhötakuu on kattava turva asiakkaalle jopa vuoden ajaksi. Poikkeuksellisen kattava takuu toimii laajasti auton ostajan turvana.

Tämän tietää hyvin myös Rovaniemellä asuva Hannu Kärkkäinen, joka on vaihtanut 15 käytettyä autoa Pörhö Rovaniemellä.

– Olen löytänyt luottomyyjän, jonka kanssa kaikki on sujunut mainiosti. Vanhoista autoista olen saanut aina käyvän hinnan ja kiitos Pörhötakuun ovat autot tarkistettu ja huollettu ennen myyntiä.

– Muutaman kerran on kuitenkin pieniä vikoja löytynyt, mutta kiitos kattavan takuun, on reklamaatiot hoidettu siltä seisomalta, kun pihaan olen kurvannut, kiittelee Kärkkäinen.

Yksityisautoilu on osoittautunut turvalliseksi tavaksi liikkua haastavinakin aikoina. ”Se on muutoksista ja aikatauluista riippumaton vaihtoehto”, Pörhön aluejohtaja Pasi Karjalainen toteaa.
Yksityisautoilu on osoittautunut turvalliseksi tavaksi liikkua haastavinakin aikoina. ”Se on muutoksista ja aikatauluista riippumaton vaihtoehto”, Pörhön aluejohtaja Pasi Karjalainen toteaa.

Menestystä markkinoilla

Pörhö on saanut myös positiivista huomiota valtakunnallisella tasolla, kun yritys valittiin Auto Bildin Suomen Palvelu 1 -ostotutkimuksessa parhaaksi käytettyjen autojen ketjuksi Suomessa – jo toisen kerran peräkkäin.

Tämä on Karjalaisen mukaan todella hieno suoritus.

– Valintaan vaikutti kokonaispalvelun laadukkuus ja huomioonottava asiakaspalvelu. Pörhön liikkeistä myös Rovaniemi pärjäsi oikein hyvin.

Uusien kaupassa erikoinen vuosi

Tänä vuonna erityisesti markkinoissa on esiintynyt muutoksia ja heilahduksia.

– Kiitos asiakkaillemme olemme tänä vuonna kehittyneet edustamillamme merkeillä vahvasti markkinassa erikoisesta vuodesta huolimatta, Karjalainen kiittelee.

Vaikka uusien autojen kokonaismarkkinat tippuivat reilun neljänneksen, mikä Lapin alueella tarkoittaa autojen määrässä yli 300 autoa, on Pörhö pärjännyt hyvin ja Pörhön edustamien merkkien osuus on noussut 5%.

– Olemme uineet vahvasti markkinavirtaa vastaan, Karjalainen summaa.

Pörhö Rovaniemi / Pörhö Lapin Auto

Teollisuustie 25, 96300 Rovaniemi

Vaihde: 02076244

Avoinna: MA-PE 08.00-17.00, LA 10.00-14.00

Sähköposti: etunimi.sukunimi@porho.fi

Tutustu Pörhön Autoliikkeeseen osoitteessa www.porho.fi