Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Suo­ma­lais­pe­laa­jan po­va­taan pää­se­vän NBA:n täh­dis­tö­pe­liin – Lauri Mark­ka­nen taas hur­jas­sa vi­rees­sä

Utah Jazzin Lauri Markkasen mahtivire jatkui viime yönä Suomen aikaa koripalloliiga NBA:ssa, kun suomalaistähti pussitti 32 pistettä Utahin voitettua vierasottelussa Atlanta Hawksin 125-119. Markkanen rohmusi ottelussa myös kahdeksan levypalloa. Suomen koripalloilun ykköstähden ja varmasti myös koko Suomen urheilun tämän hetken suurimman tähden meininki maailman parhaassa koripalloliigassa on ollut sen verran vakuuttavaa, että suomalaispelaaja on vahvasti matkalla kohti liigan tähdistöottelua. NBA:n tähdistöottelu pelataan Markkasen seuran Utahin kotikonnuilla Salt Lake Cityssä ensi vuoden helmikuun puolivälissä. Jos kaikki menee nappiin nähdään sellainen ihme, että suomalaisedustaja on mukana NBA:n kirkkaimmassa tähtiloistossa.

– Vaikka olemme edenneet vasta muutaman viikon uutta kautta, Lauri Markkanen näyttää jatkuvasti All Star -pelaajalta, toimittaja Ryan Kostecka kirjoitti NBA:n nettisivujen analyysissä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.