lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

huoltoasemat: Säh­kö­au­to­jen ke­hit­tyes­sä py­säh­tyä tar­vit­see yhä har­vem­min – tar­koit­taa­ko se kuo­le­maa huol­toa­se­mil­le?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

SUL nimesi val­men­nus­ryh­miin yh­teen­sä yli 200 ur­hei­li­jaa - lap­pi­lai­sis­ta nuorten maa­jouk­kue­ryh­mään va­lit­tiin Enni Aula ja Aaro Da­vi­di­la

Suomen Urheiluliitto (SUL) on nimennyt valmennusryhmät harjoitus- ja kilpailukaudelle 2022-2023. Team Finlandissa ja Maajoukkueryhmässä on yhteensä reilut 200 urheilijaa, nuorten ryhmät mukaan lukien.

Lappilaisista nuorten maajoukkuevalmennusryhmään valittiin Pohjan Koiton kiekonheittäjä Enni Aula ja Lapin Lukon kolmiloikkaaja Aaro Davidila.

Ryhmät saattavat täydentyä vielä loppuvuoden aikana, jos valintaedellytykset toteutuvat. Valinnat tapahtuivat koko strategiakaudelle 2021-2024 päätettyjen linjausten mukaan.

– Team Finland -ryhmässä ovat mukana yleisen sarjan kärkiurheilijat ja kovan tulostason saavuttaneet ja menestystä niittäneet nuoret, joista nuorimmat kilpailevat tulevalla kaudella alle 20-vuotiaiden sarjassa, sanoo SUL:n valmennuksen ja koulutuksen johtaja Jarkko Finni liiton tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.