Seija Oi­ka­ri­nen on Kaleva Median Me­ri-La­pin uusi asiak­kuus­pääl­lik­kö - "sain alueen yri­tyk­sis­tä aina hyvää pal­ve­lua"

Seija Oikarinen on Lounais-Lapin ja Kaleva Median Meri-Lapin uusi asiakkuuspäällikkö
Seija Oikarinen on Lounais-Lapin ja Kaleva Median Meri-Lapin uusi asiakkuuspäällikkö

Lounais-Lapin omistajan Kaleva Median uutena Meri-Lapin alueen yritysmyynnin asiakkuuspäällikkönä on aloittanut Seija Oikarinen.

– Aloin toukokuun puolivälissä perehtyä yritysten kasvua tukevaan markkinointiin. Niin minun kuin Kaleva Mediankin vilpitön halu on auttaa alueen yrityksiä kasvamaan ja löytämään juuri omaa liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, Oikarinen kertoo.

Oikarinen on työskennellyt aikaisemmin asiakkuuspäällikkönä ateriapalveluyritys Compass Groupilla (entinen Fazer Food Service).

– Fazer Foodin aikana tein suhteellisen intensiivisen projektin Kemissä, ja tuona aikana kaupunki ympäristöineen ja ihmisineen tuli minulle varsin tutuksi. Olin tuolloin hotelli Toivolan vakioasiakas ja tulipa silloin usein ajeltua myös Tornioon ja Haaparannallekin. Sain alueen yrityksistä aina todella hyvää palvelua ja vähäiselle vapaa-ajalle löytyi aina mieluista tekemistä, hän muistelee.

Vapaa-aikanaan Oikarinen liikkuu ulkona, harrastaa koiriensa kanssa metsästystä, käyttökokeita ja koiranäyttelyitä. Hän harrastaa joogaa ja pitää leipomisesta.