Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Santeri Pir­nes­kos­ki/Ee­ro Ait­to­lam­pi ja Hanna Vuo­re­la/San­na Ter­va­kan­gas Suomen Tun­tu­ri­suun­nis­tuk­sen piik­ki­pai­koil­la

Järjestyksessään 38. Suomen Tunturisuunnistuksen avauspäivänä lauantaina Saariselällä saatiin pääsarjoissa selkeät aikaerot.

Miesten 23,3 kilometrin kisan voittivat Team Inlook Oulun Santeri Pirneskoski ja Eero Aittolampi reilun tunnin (–1.13.26) erolla Keuruun Kisailijoiden Paavo Lehtomäkeen ja Johannes Lehtomäkeen.

Naisten 18,7 kilometrillä Hanna Vuorela ja Sanna Tervakangas selvittivät radan 32 minuuttia ja 46 sekuntia nopeammin kuin toiseksi sijottuneet Liikunnan Riemun Tiina Mäntylä ja Susanna Karhumäki.

Henkilökohtaisilla matkoilla miesten pääsarjan ykkönen oli Posion Pyrinnön Antti Häkämies ja naisten ykkönen Kalevan Rastin Mari Väänänen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.