Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Ruka Nor­di­cil­la 20-vuo­tis­juh­lat - va­paa­eh­tois­ten juhla ja va­lo­ku­va­näyt­te­ly jo ennen kisoja

Pohjoismaisten hiihtolajien maailman parhaat urheilijat suuntaavat jälleen marraskuussa Rukalle. Tänä vuonna Ruka Nordicissa on aihetta isoon juhlaan, sillä maailmancupin kisat viettävät 20-vuotisjuhlavuottaan. Ensimmäisen kerran mäkihypyn, yhdistetyn ja maastohiihdon huiput kilpailivat Kuusamossa vuonna 2002.

Juhlavuosi näkyy monin tavoin tapahtumassa. Yksi ajatus on nostaa esille kisoissa 20 vuoden aikana mukana olleita ihmisiä – urheilijoiden lisäksi ison panoksen tapahtumalle ovat antaneet lukuisat vapaaehtoiset, joista muutama on talkoillut jokaikisessä tapahtumassa ja ovat mukana tänäkin vuonna. Vapaaehtoiset ovatkin keskiössä tämän vuoden juhlassa.

Isossa roolissa tapahtumassa ovat toki olleet myös ne lukuisat katsojat, joista osa kulkee Kuusamoon seuraamaan huippu-urheilua vuodesta toiseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.