Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­men kelk­ka­teh­das palaa täyteen toi­min­taan ky­ber­is­kun jäl­jil­tä tiis­tai­hin men­nes­sä – ­hyök­käys se­koit­ti myös kolmen muun tehtaan toi­min­to­ja

Kanadassa pääkonttoriaan pitävä laitevalmistaja BRP tiedottaa, että sen tehtaat Kanadassa, Suomessa, Yhdysvalloissa ja Itävallassa saadaan täyteen käyntiin tiistaihin 16. elokuuta mennessä.

Viime viikolla BRP joutui kyberiskun kohteeksi. Isku haavoitti yhtiön sisäisiä tiedonkulun järjestelmiä sillä seurauksella, että tehtaiden tuotantoon aiheutui katkoksia.

Lapin Kansa kertoi perjantaina 12. elokuuta, että Rovaniemen kelkkatehtaan toiminta jouduttiin pysäyttämään.

Uutinen: Ro­va­nie­men kelk­ka­teh­taan toi­min­ta kes­key­tyk­sis­sä – emo­yh­tiö BRP:tä kohtaan koh­dis­tui ky­ber­hyök­käys

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.