tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­men Evartti tykitti ra­vi­ku­nin­kaak­si!

Rovaniemeläisen Talli Pajatson Evartti voitti vakuuttavasti ravikuninkuuden sunnuntaina Seinäjoella. Santtu Raitalan ohjastama Evartti voitti ensimmäisen ja toisen lähdön ja ravasi päätöslähdössä kakkoseksi, mikä riitti titteliin.

Hallitseva ravikuningas Tähen Toivomus voitti päätöslähdön, mutta ei saanut riittävää eroa Evarttiin. Kokonaiskilpailun voitto irtosi 1,4 sekunnin erolla. Vixus sijoittui kolmanneksi 7,5 sekuntia voittajan perässä.

Alkumatkasta Evartti eteni johtopaikalle, mutta päästi kovimman haastajansa eteensä. Näin ollen pelin henki oli selvä: Tähen Toivomuksen oli pyrittävä tiputtamaan Evartti kyydistään, kun taas jälkimmäiselle riitti vain sinnitellä johtohevosen menossa mukana.

Henri Bollström teki kaikkensa Tähen Toivomuksen rattailla, mutta Santtu Raitalan ohjastama Evartti seurasi kuin liimattu.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa