Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Kolumni: Välitä lem­mi­kis­tä­si ja kerää koi­ran­ka­kat kadulta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­mel­le avataan li­ha­ja­los­ta­mo, jossa äly­lin­jas­to ohjaa li­han­leik­kaa­jia – leik­kaa­mo voi kä­si­tel­lä jopa 2 000 po­ron­ru­hoa päi­väs­sä

Lapin Nahka Oy:n lihajalostamo hyödyntää uusinta tekniikkaa ja työllistää leikkuupuolelle noin 40 henkeä.

Lapin Nahka Oy avaa Rovaniemelle lihajalostamon.

Omistaja Harri Pokka kertoo, että jalostamo on saanut tarvittavat luvat toimintaa varten, ja ehtii mukaan jo ensi syksyn erotuksiin.

Idea lihanjalostuslaitoksesta on kypsynyt jo kymmenkunta vuotta. Varsinainen sysäys tapahtui kolmisen vuotta sitten, kun Pokan yhtiö osti entisen Poro Ja Riista Oy:n tilat Pulla-Pirtti Oy:ltä, Pokka kertoo sähköpostilla.

Poronliha tule samoilta toimittajilta, joilta Lapin Nahka hankkii porontaljansa. Pokan mukaan raaka-ainetta hankitaan ensisijaisesti Suomesta, mutta yhtiön tavoitteena on laajentaa hankinta-alue koko poronhoitoalueelle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.