Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Kolumni: Jo­kai­sel­la on oikeus ke­ho­rau­haan

Viimeinen äänestyspäivä: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Ro­va­nie­mel­lä pe­la­taan elo­kuus­sa Su­per­pe­sis­tä

Pattijoen Urheilijat ja Sotkamon Jymy kohtaavat maailman pohjoisimmassa superpesisottelussa.

Pattijoen Urheilijat (Raahe) ja Sotkamon Jymy kohtaavat lauantaina 8.8. Rovaniemellä Keskuskentällä Superpesiksen stadionottelussa. Miesten Superpesisottelu näin pohjoisessa ja stadionolosuhteissa on historiassaan ensimmäinen.

– PattU:ssa on ollut parin viime kauden aikana selkeä kehitystavoite kaikilla mittareilla, ja kaudelle 2020 haluttiin painaa kaasua lisää. Superpesistä on aiemmin pelattu etelän stadioneilla, ja nyt on mielestämme korkea aika palvella pohjoisen Suomen pesäpallon ystäviä tällaisella huipputapahtumalla, kertoo Pattijoen Urheilijat ry:n puheenjohtaja Jari Suonvieri.

PattU:n kanssa käytännön järjestelyjä on hoitamassa yhteistyössä rovaniemeläinen Napa-Pesis, RoPS sekä Rovaniemen Kaupunki.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.