Mainos

Ro­va­nie­mel­lä kä­si­työ­nä val­mis­te­tut val­mis­ruoat löy­ty­vät nyt lä­hi­kaup­po­jen hyl­lyil­tä kä­te­vis­sä lou­nas­ko­ko­pak­kauk­sis­sa – ”Pa­nos­tam­me aina laa­duk­kai­siin ja pai­kal­li­siin raa­ka-ai­nei­siin”

Vuonna 1996 perustettu Lapin Krassi on aito lappilainen elintarvikealan yritys, jonka herkulliset valmisateriat ovat nyt saatavilla kätevissä 360 gramman lounaskokopakkauksissa. Makuina on kuusi maukasta vaihtoehtoa.

Lapin Krassin tuotantotilat sijaitsevat Nivavaaran Raidetiellä, jossa lämmintä ruokaa valmistuu jopa 1000 kiloa päivässä. ”Käsintehdyt valmisruokamme lähtevät täältä matkaan ympäri Lapin”, kommentoivat Lapin Krassin nykyiset yrittäjät Jouko Rajanen, Timo Oja ja Marko Niemelä.
Lapin Krassin tuotantotilat sijaitsevat Nivavaaran Raidetiellä, jossa lämmintä ruokaa valmistuu jopa 1000 kiloa päivässä. ”Käsintehdyt valmisruokamme lähtevät täältä matkaan ympäri Lapin”, kommentoivat Lapin Krassin nykyiset yrittäjät Jouko Rajanen, Timo Oja ja Marko Niemelä.

On olemassa valmisruokia ja sitten on Lapin Krassi.

Vuonna 1996 perustetun lappilaisen elintarvikealan yrityksen annokset valmistetaan käsityönä parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, läheisessä yhteistyössä kotimaisten tuottajien kanssa. Hyvä maku on seurausta tarkkaan hiotuista resepteistä ja puhtaan luonnon antimista.

– Vastuullisuus, kotimaisuus ja puhtaus raaka-aineiden tuotannossa ovat tärkeimmät kriteerit ruokiemme suunnittelussa. Suosimme aina mahdollisuuksien mukaan lähituotteita; esimerkiksi keräkaalet ja porkkanat tulevat Rovaniemeltä ja porotuotteet tilaamme Sodankylästä,  Lapin Krassin yrittäjät Jouko Rajanen ja Marko Niemelä kertovat.

Aidon lappilaisen elintarvikealan yrityksen toimialaan kuuluu valmisruokien, kastikkeiden sekä peruna- ja kasvislisäkkeiden valmistaminen ravintoloille, vähittäiskaupoille ja yksityiselle sektorille.

– Uutuutena olemme tuoneet kuluttajien toiveesta valmisateriat, jotka ovat nyt saatavilla kätevissä 360 gramman lounaskokopakkauksissa kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista. Makuina on kuusi maukasta vaihtoehtoa, kuten poro-salamipasta, tulinen broileripasta, lohikiusaus ja savuporokiusaus, Niemelä ja Rajanen esittelevät.

Lapin Krassin herkulliset valmisateriat ovat nyt saatavilla kätevissä 360 gramman lounaskokopakkauksissa.
Lapin Krassin herkulliset valmisateriat ovat nyt saatavilla kätevissä 360 gramman lounaskokopakkauksissa.
Lapin Krassin herkulliset valmisateriat ovat nyt saatavilla kätevissä 360 gramman lounaskokopakkauksissa.

Lapin Krassin toimintaa ohjaa halu tehdä arjesta hitusen helpompaa.

– Kyllähän se monen kotiarkea saattaa helpottaa, kun maittavan ruoan saa hankittua välillä valmiina. Meillä ainakin lapset ovat jo löytäneet lempiruokansa Lapin Krassin valikoimasta, naurahtavat yrittäjät.

– Monet ovat myös hankkineet meiltä ruoat ja eväät esimerkiksi mökkireissua varten tunturiin. Kenenkään ei tarvitse olla hellapoliisina, vaan jokainen porukasta voi vain keskittyä tärkeimpään eli lomailuun, Rajanen lisää.

Kotiruoka tilattavissa kätevästi myös verkosta

Lapin Krassin toimitilat sijaitsevat Nivavaaran Raidetiellä, jossa lämmintä ruokaa valmistuu jopa 1000 kiloa päivässä.

– Neljätoistahenkinen työtiimimme valmistaa Lapin Krassin kaikki tuotteet alusta loppuun käsityönä tuotantotilojemme keittiössä. Tämän jälkeen tuotteet pakataan täällä paikan päällä ja lähetetään rekkojen kyydissä ympäri Suomea niin kuluttaja-asiakkaille, ravintoloille kuin vähittäiskaupoille, Rajanen esittelee tuotannon vaiheita.

Myös tilaukset pakataan Lapin Krassin tuotantotiloissa itse.
Myös tilaukset pakataan Lapin Krassin tuotantotiloissa itse.

Lapin Krassi tarjoaa kuluttaja-asiakkaiden lisäksi laajan valikoiman kotimaisia valmisaterioita vähittäiskaupoille. Ravintolat taas saavat tilattua Lapin Krassilta pilkotut kasvikset, erilaiset lisukkeet, blinit ja maukkaat kastikepohjat kiirettä helpottamaan.

Ruoat ovat tilattavissa kätevästi joko soittamalla tai tekemällä tilauspyynnön Lapin Krassin verkkosivujen kautta.

–  Suosittelemme kuluttaja-asiakkaitamme tekemään tilaukset aina viikon etukäteen, jotta ehdimme ottamaan tilaukset vastaan, valmistamaan ruoan sekä pakkaamaan sen valmiiksi hakua varten, Rajanen muistuttaa.

Verkkokaupan kautta asiakas voi valita rauhassa haluamansa ruoat ja annoskoot. Sovittuna ajankohtana, joko torstaina tai perjantaina, tilaus odottaa asiakasta Raidetien myymälän puolella.

– Jos jokin tuote ei löydy verkkosivuiltamme tai tuotteista herää kysymyksiä, kannattaa olla matalalla kynnyksellä yhteydessä asiakaspalveluumme, Niemelä muistuttaa.

Raidetien lounasbuffet tarjoillaan joka arkipäivä

Kun asiakkaat hakevat tilauksensa Raidetien tehtaanmyymälästä, on samalla reissulla helppo piipahtaa myös lounaalle. Lapin Krassin ravintola tarjoilee aina arkipäivisin maukkaan kotiruokatyylisen lounaan, johon sisältyy kaksi pääruokaa, salaatti, leivät ja kahvi.

Lounasravintola sijaitsee samassa rakennuksessa, jossa Lapin Krassin ja kahvila-konditoria Choco Delin tuotteet valmistetaan. Ruoka tarjoillaan buffet-tyylisesti ja sen kruunaa Choco Delin leivät ja runsas salaattipöytä. Mukaan on mahdollista ostaa myös molempien yritysten tuotteita, kuten tuoreita valmisruokapakkauksia ja herkullisia leivoksia.

– Olemme vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Meille on helppo tulla, ja hintakaan ei ole päätä huimaava. Tervetuloa!

Haluatko helpottaa arkeasi ja tilata herkulliset valmisruoat itsellesi ja perheellesi? Soita numeroon 010 327 2200 tai tee tilaus kätevästi verkossa osoitteessa www.lapinkrassi.fi.

Lapin Krassi

Tutustu Lapin Krassin tuotteisiin ja palveluihin osoitteessa www.lapinkrassi.fi


Ole yhteydessä

asiakaspalvelu@lapinkrassi.fi

puh. 010 327 2200


Lapin Krassin maukas lounas

  • Auki arkisin klo 10.30–14.30
  • Viikoittainen lounaslista julkaistaan Lapin Krassin Facebook-sivuilla
  • Lounaalla tarjolla aina monipuolinen salaattipöytä, 2 x pääruoka, leivät ja kahvi
  • Osoite: Raidetie 1, 96900 Rovaniemi