Jääkiekko: RoKi Hockey sai ison omis­ta­jan Sveit­sis­tä – EHC Klo­te­nin osa­omis­ta­ja Mike Schälch­li on Lapin ystävä

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ro­va­nie­meä ei voi verrata Sot­ka­moon

"Tarkasti ottaen tulosaluejohtajan tehtävää ei Santasport Lapin Urheiluopistolla kuntalain perusteella voi hoitaa kukaan, koska siihen ei ole valittu ketään. Tekeekö yhtiön toimitusjohtaja edelleen opistoa koskevia päätöksiä ja vetääkö hän johtoryhmää, joihin tehtäviin hänellä ei ole laillista oikeutta?" (LK 13.10.2021)

"Esimerkiksi urheiluopisto on joutunut maksamaan laskut Santasport yhtiölle täysimääräisinä, vaikkei yhtiöllä ole ollut kaikkia kyseisiä palvelua tuottavia menoja." (LK 13.8.2021).

"Taas vieritetään viime vuoden yli miljoonan tappiota jää- ja uimahallin sekä koronan syyksi. Todellinen syy on opiston organisaation viereen rakennettu kustannustehoton yhtiöorganisaatio, jota lainvastaisesti tuetaan valtion varoilla ja jossa tehdään päällekkäisiä asioita." (LK 21.6.2021).

"Santasport kokonaisuus tulee vääjäämättömästi toisena vuonna peräkkäin tekemään miljoonatappion.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita