Rovaniemen sijoitussotkut: Ro­va­nie­men kau­pun­ki va­lit­taa ho­vi­oi­keu­teen Heli Vä­li­kan­kaan ja Jussi Päk­ki­län tuo­miois­ta

Kuusamon Suurpetokeskus: Eläimiä ei voida siirtää Kor­kea­saa­ren, Ranuan tai Ähtärin eläin­tar­hoi­hin – pe­las­ta­vat­ko Eu­roo­pan eläin­tar­ha­jär­jes­tö ja vien­ti­lu­pa?

kolumni: Yh­tey­den­pi­to on vaikea laji

Tilaajille

RoPS voit­toon "Hel­ma­rei­den" re­sep­til­lä - Suomen cupin jat­ko­paik­ka ratkeaa vasta ko­ro­na­ka­ran­tee­ni­loh­kon pelien jälkeen

Rovaniemen Palloseura juhli lauantaina Suomen cupissa toista voittoa alkulohkossa kukistettuaan Oulussa Kokkolan Palloveikot "helmarimaisesti" 2-1 (0-1). Voittomaalin viimeisteli kolmannella lisäaikaminuutilla Didis Lutumba-Pitah Jussi Niskan hienosta esityöstä.

Lohkovoittaja Vaasan Palloseura on varmuudella mukana neljännesvälierissä ja RoPS on tiukasti kiinni parhaiden lohkokakkosen paikoissa kuudella pisteellään. Jatko jää kuitenkin auki Ykkösen A-lohkon koronakaranteenien takia. Lohkon kaikki joukkueet ovat karanteenissa eikä viimeisen kierroksen otteluille ole pelipäivää vielä tiedossa.