Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ronny Bränn­kärr va­lit­tiin Cheng­dun ke­säu­ni­ver­sia­dei­hin

Kemin Työväen Uimareiden Ronny Brännkärr valittiin ensimmäisten urheilijoiden joukossa vuoden 2023 kesäuniversiadeihin, jotka järjestetään Chengdun miljoonakaupungissa. KemTU:n uimari opiskelee Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Chengdun universiadit oli alun perin tarkoitus järjestää elokuussa 2021, mutta kisoja jouduttiin siirtämään koronapandemian vuoksi kaksi kertaa.

Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö valitsi ensimmäisessä kokouksessa 39 urheilijaa 28.7.-8.8. kisattaviin kesäuniversiadeihin. Chengdun universiadeissa kilpaillaan 18 lajissa, ja kisoihin odotetaan 8 000 osallistujaa yli sadasta maasta. Chengdun universiadeihin voivat osallistua 1.1.1996-31.12.2003 syntyneet urheilijat, jotka opiskelevat korkeakoulussa, ovat valmistuneet 1.1.2020 tai sen jälkeen.

Huippu-urheiluyksikkö valitsee joukkueeseen urheilijoita, joilla se arvioi olevan kansainvälisten näyttöjen sekä urheilijoiden ja joukkueiden kehitysennusteen perusteella realistinen mahdollisuus sijoittua lajista riippuen kahdeksan tai kuudentoista parhaan joukkoon.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi