Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

RoKin sa­tu­mai­nen kevät hilaa seuran ta­lou­den­kin kymp­pi­ton­ne­ja plus­sal­le

Noin puolet pronssijoukkueesta on tarkoitus kiinnittää myös ensi kaudelle.

Rovaniemen Kiekon Mestis-joukkueen menestyksekäs kausi näkyi myös seuran kassassa.

RoKi Hockey oy:n toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoo, että meneillään oleva tilikausi tulee olemaan kymmeniä tuhansia euroja plussalla.

Kaksi koronakautta toivat RoKin talouteen notkahduksen ja kuopan täytettäväksi. Siksi RoKin toimistolla ei paukutella vielä henkseleitä.

– Kausi toi helpotusta tilanteeseen, joka on edelleen haasteellinen. Parempaan päin mennään ja pääsemme kipuamaan montun pohjalta lähemmäksi pintaa, Kankaanranta muotoilee.

Viime tilikaudella RoKin tappioluvut nousivat lopulta noin 100 000 euroon asti. Tuolloin iso pudotus tuli ottelutuloista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.