Matkailu: Vaa­ral­li­siin paik­koi­hin py­sä­köi­dyt tu­ris­ti­bus­sit ja vuok­ra-au­tot kuu­men­ta­vat tun­tei­ta Ro­va­nie­mel­lä, poliisi vetoaa kul­jet­ta­jien vas­tuu­seen

Onnettomuudet: SVT: Kii­ru­nas­sa et­si­tään ka­don­nut­ta kelk­kai­li­jaa

lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

RoKin pe­lei­hin pääsee vain maski päässä – Val­ta­kun­nal­li­nen mas­ki­pak­ko koskee Naisten liigaa, Mes­tis­tä ja jun­nu­pe­le­jä

Jääkiekkoliiga edellyttää maskien käyttöä ottelutapahtumiinsa ja harjoituksiin tuleville pelaajille, toimijoille ja katsojille.

Maskien käyttö koskee 15 vuotta täyttäneitä.

Se tarkoittaa, että RoKin pelejä pääsee katsomaan vain kasvomaskin kanssa. Maskipakko kattaa niin Naisten Liigan, Mestiksen kuin junnusarjojen pelit.

Maskipakko on valtakunnallinen. Lisäksi Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro muistuttaa riittävistä turvaväleistä ja käsihygieniasta.

–On ollut hienoa huomata, että Mestis-peleissä on nähty paljon kasvomaskeja oma-aloitteisesti käyttäviä katsojia, mutta haluamme edistää ottelutapahtumien turvallisuutta entisestään.

Jääkiekkoliitto toteaa, että mikäli turvavälejä tai maskipakkoa ei noudateta, on seuran tehtävä päätös ottelutapahtumien ja harjoitusten järjestämiseksi ilman katsojia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.