Mainos

Rohkea si­joit­ta­ja vai sukan varteen silloin tällöin sääs­tä­vä? Testaa asian­tun­ti­juu­te­si hoi­taes­sa­si pankki- ja va­kuu­tus­asioi­ta

Ovatko pankki- ja vakuutusasiat heiniäsi vai haluaisitko lisää neuvoja, kuinka hoitaa pankkiasioitasi sujuvammin? Tiedätkö etusi Osuuspankin omistaja-asiakkaana vai onko tämä sinulle täysin uusi juttu? Testaa ja ota selvää, kuinka asiantunteva olet hoitaessasi pankkiasioita.

Yli 50 %

Tiedät asuntolainakoroista ja sijoittamisesta paljonkin. Pidät siitä, että saat aina tietoa sinua askartaviin asioihin asiantuntevalta henkilökunnalta paikan päällä joko kasvotusten konttorissa tai kätevästi netin tai puhelimen päässä. Etsit innokkaasti tietoa ja haluat pysyä kärryillä, miten pankkisi hoitaa omaisuuttasi ja millaisia vakuutusvaihtoehtoja on tarjolla. Tiedät omistaja-asiakkaana hyvin eduistasi ja äänestät joka neljäs vuosi vaaleissa lempiehdokastasi edustajistoon .

Alle 50 %

Elämän muutosten, kuten oman asunnon oston kohdalla, hakeudut konttoriin hakemaan apua asiantuntevilta työntekijöiltä. Yleensä hoidat pankkiasiat helposti verkossa ja voi olla kuukausienkin aikavälejä, jolloin sinun ei tarvitse olla yhteydessä pankkiisi. Olet toki kiinnostunut, miten pankkiasioitasi hoidetaan ja että vakuutukset ovat ajan tasalla, mutta sen enempää sinun ei ole tarvinnut etsiä tietoa muista palveluista. Olet saattanut kuulla omistaja-asiakkaan eduista ystäviltäsi tai tutuilta. Löydät lisää tietoa omistaja-asiakkaan eduista ja liittymisestä täältä .

Jos haluat aiheesta lisätietoja, jätä yhteystietosi alle ja Pohjolan Osuuspankin väki on yhteydessä.