Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Reetu Jau­ho­jär­vi ja Aleksi Kal­lioi­nen kah­dek­san­sia Raision IKM-fi­naa­lis­sa

Swimming Club Rovaniemen Reetu Jauhojärvi ja Kemin Työväen Uimareiden Aleksi Kallioinen sijoittuivat ennätysajoillaan kahdeksanneksi lauantain aamujaksolla Raisiossa jatkuneessa valtakunnallisten ikäkausimestaruuskilpailujen finaalissa.

Molemmat pojat osallistuivat 13-vuotiaiden 200 metrin selkäuintiin. Jauhojärvi sijoittui kahdeksanneksi ajalla 2.36,77, joka oli 2,46 sekuntia parempi kuin aiempi ennätys. Kallioinen oli tällä matkalla 11:s 2.43,59.

Mitaleille polskivat helsinkiläistä Orcaa edustava Väinö Kero 2.25,51, Porvoon Uimareiden Konrad Bäckström 2.28,26 ja Lahden Uimaseuran Jaakko Bogdanov 2.30,29.

Kallioinen oli 400 metrin sekauinnissa kahdeksas ajalla 5.46,18. Oma ennätys parani 6,47 sekuntia.

Kärkikolmikon muodostivat Jyväskylän Aallon Urho Ruuska 5.10,57,

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.