Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Pukki jälleen Suomen sankari – riisto, pilkku ja varma maali toivat ar­vok­kaan vie­ras­ta­sa­pe­lin: "Selvä rank­ka­ri ja pu­nai­nen"

Kiova

Suomi nousi Ukrainan kanssa 1–1-tasapelin jalkapallon miesten MM-karsinnassa Kiovassa, kun Teemu Pukki tasoitti 89. minuutilla Junior Moraesin 80. minuutilla tekemän Ukraina-johdon. Suomella on karsinnoissa kahdesta pelistä kaksi tasapeliä ja lohkon kakkossija yhdessä Ukrainan kanssa. Kazakstanin voittanut Ranska on kaksi pistettä edellä.

Ukraina hallitsi peliä, mutta Suomi piti isäntien vaaralliset paikat vähissä kunnes vaihtomies Moraes pääsi tuikkaamaan Ukrainalle johdon. Suomi sai seuraavilla minuuteilla läheltä piti -paikkoja, kun kapteeni Paulus Arajuuri oli ensin yltää avopaikassa palloon ja sen jälkeen puski pallon kulmapotkusta tolppaan.

Nousu arvokkaaseen vierastasuriin kuitenkin onnistui, kun Pukki riisti pallon vastustajan rangaistusalueella ja tuli kaadetuksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.