pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

PT-60 ottaa toi­min­nas­saan seu­raa­van as­ke­leen – Edel­li­set ”Na­pa­pii­rin kisat” jär­jes­tet­tiin 30 vuotta sitten

Kolme vuotta sitten toimintansa uudelleen käynnistänyt Rovaniemen Pöytätennis -60 on vakiinnuttanut paikkansa matalan kynnyksen liikuntaharrastuksen mahdollistajana. Pääpaino on lapsissa ja nuorissa, mutta pöytien ääreen on kerääntynyt myös joukko viime vuosituhannen lopun lajiaktiiveja.

– Toiminta on lähtenyt pyörimään hyvin, vaikka korona aiheutti meillekin omat haasteensa. Harjoituksiin tuli pakollisia taukoja ja joitakin pelaajia lopetti harrastuksen. Jäsenmäärä on aaltoillut jonkun verran, puheenjohtaja Kristian Mustonen avaa.

– Pingis on kustannuksiltaan sieltä edullisimmasta päästä. Varusteitakin on lainattavissa seuran puolesta.

Viime kaudella PT-60:n toiminnassa oli mukana lähes 80 pelaajaa, joista noin puolet alle 18-vuotiaita.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa