kolumni: Kahden ikä­krii­sin ris­ti­pai­nees­sa – poden var­muu­dek­si mo­lem­pia

pääkirjoitus: Putinin Venäjä on to­dis­ta­nut ar­vaa­mat­to­muu­ten­sa ja häi­käi­le­mät­tö­myy­ten­sä jo useam­paan kertaan – Suomen on oltava valmis mihin tahansa

Tilaajille

Poron ja ylä­maan­kar­jan lihaa, luon­non­kos­me­tiik­kaa ja jou­lu­laa­ti­koi­ta – Lä­hi­ruoan ja­ke­lu­mal­li Reko kerää Lapissa ta­sai­sen var­mas­ti suo­sio­ta

Lapissa toimii tällä hetkellä aktiivisesti viisi Reko-rinkiä, eikä suosio ole vuosien varrella tipahtanut. Kittilässä ensimmäinen jako tapahtuu perjantaina 18. joulukuuta.

Poron ja ylämaankarjan lihaa, kananmunia, leivonnaisia, kombuchaa, luonnonkosmetiikkaa, ternimaitoa ja joululaatikoita. Muun muassa näitä tuotteita voi noutaa Kittilän tulevassa Reko-ringin jakotilaisuudessa perjantaina 18. joulukuuta. Kittilän Rekon ylläpitäjät Ritva Helin ja Kati Hakala kertovat, että kiinnostuneita tuottajia on tällä hetkellä yli 20.

– Tämä on uusi juttu Kittilässä, joten luultavasti menee hetki ennen kuin tuottajat ja ostajat löytävät Rekon. Kuitenkin monenlaisia tuottajia on tullut jo mukavasti, Hakala toteaa.