Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Polvi, poh­keet, nilkat ja muut – Huuh­ka­jien kap­tee­ni Tim Sparvin pe­li­kun­to on aina ar­voi­tus: "Yk­sit­täi­sis­sä pe­leis­sä voin auttaa jouk­kuet­ta"

Helsinki

Tehdään ennuste, joka ei pohjaudu mihinkään varmaan tietoon.

Huuhkajien kapteenin Tim Sparvin maajoukkueura päättyy marraskuun puolivälissä 2021, maaliskuun lopussa 2022 tai joulukuussa 2022.

Siis MM-karsintalohkon viimeisellä kierroksella, MM-jatkokarsinnoissa tai MM-lopputurnauksessa.

Sparv ei ole pelaajana ikäloppu, sillä hän täyttää helmikuussa 35 vuotta, mutta vammojen vaivaaman miehen tankissa alkaa olla bensa lopussa. Huuhkajien kymmenessä edellisessä ottelussa hän on ollut kentän puolella vain neljässä, eikä yhdessäkään täyttä aikaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.