Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Poliisi ja nuo­ri­so­työn­te­ki­jät val­vo­vat kou­lu­jen päät­tä­jäis­vii­kon­lop­pua Lapissa – "Ka­ve­rei­ta saa tavata, mutta isoja ko­koon­tu­mi­sia ei edel­leen­kään suo­si­tel­la"

"Kavereita saa tavata ja lomien alkamista voi juhlia fiksusti, mutta isoja kokoontumisia ei edelleenkään suositella"

Tänä vuonna koulujen päättymistä vietetään poikkeuksellisissa oloissa, ja poliisi muistuttaa, ettei isoja joukkokokoontumisia edelleenkään suositella.

– Kavereita saa tavata ja lomien alkamista voi juhlia fiksusti, mutta isoja satunnaisia joukkokokoontumisia ei edelleenkään suositella tautitilanteen takia. Niissä on hankala huolehtia turvaväleistä ja hygieniaohjeista, ennalta estävän toiminnan koordinaattori, ylikonstaapeli Pekka Alamommo Lapin poliisilaitokselta toteaa.

Vanhempien huolehdittava kotiintuloajoista

Poliisi seuraa päättäjäisviikonlopun viettoa tehostetusti eri puolella Lappia ja jalkautuu keskustojen lisäksi nuorten suosimiin paikkoihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.