Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Pohjan Koiton Emma Mä­ki­kal­lio otti tais­te­lu­voi­ton, VKV:n Sofia Hei­ko­nen palasi SM-ki­so­jen mi­ta­li­pal­lil­le

Kun Pohjan Koiton Emma Mäkikallio ylitti maaliviivan 19-vuotiaiden 400 metrin mestarina, niin ilmeessä kuvastui niin ilo kuin tuskakin.

Rovaniemeläisjuoksijan riesana ovat viime aikoina olleet jalkavaivat, joille ei ole löytynyt tarkkaa syytä. Vaivoista johtuen perjantain mestaruutta voi kuvailla taisteluvoitoksi.

– Jalat eivät olleet näin huonon tuntuiset koko kesänä. Turun Kalevan Kisoissa oli sama homma, mutta täällä lataus oli kovempi ja juoksu sujui muutenkin paremmin, vertaili Mäkikallio, joka irvisteli hapotuskipuja vielä varttitunti maalintulon jälkeenkin.

Hopealle Mäkikallion takana juoksi Lappeenrannan Urheilu-Miesten Riina Heikkonen (57,96) ja pronssille Nurmijärven Yleisurheilun Erin Karjalahti (57,97.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi