Mainos

Pik­ku­kiek­koi­li­jat piir­si­vät unel­man­sa pa­pe­ril­le – osal­lis­tu Poh­jo­lan Osuus­pan­kin juh­la­kil­pai­luun ja voit voittaa hienoja pal­kin­to­ja

Mistä sinä unelmoit ja haaveilet? Pohjolan Osuuspankki järjestää 100-vuotisjuhlan kunniaksi lapsille ja aikuisille juhlakilpailun, johon voi osallistua piirtämällä ja kertomalla omista unelmistaan. Katso, mitä rovaniemeläiset veljekset Joonatan ja Julius Ahola taiteilivat kilpailua varten.

Pohjolan Osuuspankin juhlavuoden kilpailu kutsuu lapset ja aikuiset kertomaan unelmistaan. Joonatan ja Julius Ahola esittelemässä omia kilpailupiirustuksiaan kotonaan.
Pohjolan Osuuspankin juhlavuoden kilpailu kutsuu lapset ja aikuiset kertomaan unelmistaan. Joonatan ja Julius Ahola esittelemässä omia kilpailupiirustuksiaan kotonaan.

Paperille ilmestyy ensin jääkiekkokaukalo. Seuraavaksi eriväriset kenttämerkinnät, pari maalia ja lopuksi kolme kirjainta: N, H, L.

Veljekset Joonatan, 9 ja Julius, 8, piirtelevät luomuksiaan keittiön pöydän ääressä. Niin keskittyneesti, että katseetkaan eivät nouse paperilta, vaikka vanhemmat kyselisivät, mitä kuvat esittävät.

Kun pojat kuulivat isältään Pohjolan Osuuspankin järjestämästä piirustuskilpailusta, jossa pyydettiin kertomaan omista unelmista ja haaveista, halusivat molemmat ehdottomasti osallistua.

– Vaikka piirretään nykyisin hieman vähemmän, niin tällaiseen kilpailuun on kiva lähteä mukaan, veljekset kommentoivat.

Mitkä sitten ovat Joonatanin ja Juliuksen unelmat, jotka he haluavat ikuistaa paperille?

– Pelata NHL:ssä jonain päivänä, huikkaa Joonatan piirtämisen lomassa.

– Joo, mulla on aivan sama, Julius toteaa hymyillen veljensä vieressä.

Molemmat ovat innokkaita jääkiekkoilijoita. Veljekset pelaavat samassa RoKin U10-joukkueessa ja seuraavat paljon isänsä kanssa jääkiekkoa.

– Usein käydään RoKin peleissä yhdessä koko perheen kanssa, poikien isä Tuomas Ahola toteaa.

Aktiivinen Aholan perhe harrastaa eri liikuntalajeja yhdessä. ”Jääkiekko on ehdottomasti yksi tärkeimmistä”, kommentoi isä Tuomas Ahola.
Aktiivinen Aholan perhe harrastaa eri liikuntalajeja yhdessä. ”Jääkiekko on ehdottomasti yksi tärkeimmistä”, kommentoi isä Tuomas Ahola.

Toinen unelma, jonka koko perhe yhteisesti jakaa, on oman kodin rakentaminen joenrantatontille. Veljeksillä olisi haaveena rakentaa uuteen kotiin oma liikuntahalli, jossa kavereiden kanssa voisi pelata jalkapalloa ja sählyä.

– On hienoa, että pojilla on haaveita ja unelmia. Meillä kaikilla tulisi olla. Toivottavasti useat lapset ja nuoret osallistuvat rohkeasti mukaan Pohjolan Osuuspankin kilpailuun ja toisivat esille heidän omia unelmiaan, Ahola toteaa.

Pohjolan Osuuspankissa asiakkuuspäällikkönä toimivan Aholan mukaan on äärimmäisen hienoa, että paikallinen pankki tekee konkreettisia yhteiskuntavastuullisia tekoja: järjestää esimerkiksi Hippo-tapahtumia lapsille sekä tukee sponsorin roolissa paikallisia urheiluseuroja.

– Pienempinä Joonatan ja Julius osallistuivat Hippo-hiihtoihin joka vuosi. Paikalliset tapahtumat tuovat paljon iloa lapsille ja perheille, Ahola summaa.

Kilpailusarjat sekä aikuisille että lapsille

Pohjolan Osuuspankki järjestää juhlakilpailun sen 100-vuotisen historian kunniaksi. Kilpailussa on lasten ja nuorten sarjan lisäksi myös aikuisten sarja, joihin voi osallistua 1.2.–30.11.2022.

– Haluamme kuulla lappilaisten unelmista ja auttaa niiden toteuttamisessa, Pohjolan Osuuspankin asiakkuuspäällikkö Anu Huhanantti kertoo.

Lapset voivat osallistua kilpailuun piirtämällä ja kirjoittamalla omista unelmistaan. Aikuisten sarjaan voi osallistua vuorostaan kertomalla unelmastaan lyhyesti Pohjolan Osuuspankin verkkosivustolla.

Piirustuskilpailun päätteeksi järjestetään Unelma-näyttely, jota varten pankki kokoaa valikoidut työt yhteen paikkaan.
Piirustuskilpailun päätteeksi järjestetään Unelma-näyttely, jota varten pankki kokoaa valikoidut työt yhteen paikkaan.

Aikuisille tarkoitetun kilpailun pääpalkintona on 2 000 euron rahastolahjakortti. Lasten sarjassa taas kolme nuorta visionääriä palkitaan 500 euron Go Gift -superlahjakorteilla.

– Valikoidut työt pääsevät esille pankin palvelupisteiden näytöille ympäri Lapin ja kilpailun päätteeksi järjestämme Unelma-näyttelyn, Huhanantti esittelee.

Pohjolan Osuuspankki valitsee voittajat kaikkien osallistujien joukosta.

– Toivomme saavamme runsaasti piirustuksia pieniltä unelmoijilta!

Millaisia haaveita sinulla tai jälkikasvullasi on? Osallistu Juhlakilpailuun piirtämällä tai kirjoittamalla unelmasi ja lähetä teokset osoitteessa: op.fi/pohjolan