Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

häiriöt: Kaleva Median lehtien App­le-so­vel­lus­ten häiriö saattaa haitata käyttöä

Tilaajille

Piirrä kartta minuun on sär­ky­nei­den sy­dän­ten single ja Jaden de­byyt­ti­le­vy

Rovaniemeläisen Annika Tellon eli Jaden debyyttisingle Piirrä kartta minuun julkaistaan loka-marraskuussa artistin oman levy-yhtiön, Jademagia Music Oy:n kautta. Indie-pop -henkinen kappale kertoo suojamuurin taakse kätkeytyneen, särkyneen sydämen matkasta takaisin rakkauden piiriin.

On olemassa paikka, jonka vain kartantekijät ovat nähneet.

Vuonna 2015 vastaan tullut lause hämmensi rovaniemeläistä laulaja-lauluntekijä Annika Telloa. Voiko niin kaukaista paikkaa ollakaan? Toisaalta hän tiesi hyvin, mistä paikasta puhutaan: karusta erämaasta, jossa ei kasva juuri mitään. Eli toisin sanoen: särkyneestä ja sen särkymisen myötä kovettuneesta ihmissydämestä.

– Aloin kirjoittaa kappaletta saman tien. Se käsitteli sen hetkistä parisuhdettani, tunnelukkoja ja sitä, kun on tarpeeksi monta kertaa mennyt rikki, ihminen rakentaa ympärilleen suojamuurin ja sydän jää sen taakse tuntemattomaan, kaukaiseen paikkaan, Jade-taiteilijanimellä tunnettu Tello muotoilee.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi