Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Pih­la­ja­lin­na avaa tou­ko­kuus­sa uuden lää­kä­ri­kes­kuk­sen Ro­va­nie­men Re­von­tu­li­kes­kuk­seen

Lapinkadulla sijaitsevan työterveyden toimipisteen palvelut siirtyvät myös uuteen lääkärikeskukseen.

Pihlajalinna avaa uuden lääkärikeskuksen Rovaniemelle 2. toukokuuta. Uudet toimitilat sijaitsevat kauppakeskus Revontulessa.

Pihlajalinnalla on tällä hetkellä Rovaniemellä työterveyden toimipiste Lapinkadulla. Toimipisteen palvelut siirtyvät Revontulikeskukseen osaksi uuden lääkärikeskuksen toimintaa. Uusi toimipiste palvelee työterveysasiakkaiden lisäksi myös yksityis- ja vakuutusasiakkaita.

– Meille on tärkeää, että uuden toimipisteen myötä voimme tarjota nykyistä laajemmat palvelut kaikille asiakasryhmillemme Rovaniemen alueella. Revontulikeskuksen toimipisteen rekrytoinnit jatkuvat tällä viikolla, ja haemme osaajajoukkoomme muun muassa yleis- ja erikoislääkäreitä sekä hoitajia, sanoo Pihlajalinnan Pohjois-Suomen aluejohtaja Ville Valkama tiedotteessa.

Pihlajalinna on yksityinen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottaja. Sillä on tällä hetkellä yli 140 toimipistettä ympäri Suomea.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi