Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Petri Tuo­mi­kos­kes­ta Levin huip­pu-ur­hei­lu­lin­jan val­men­ta­ja

Suomen alppimaajoukkueen entinen päävalmentaja Petri Tuomikoski aloittaa Levi Snow Sport Academyn huippu-urheilulinjan valmentajana elokuusta alkaen. Myös Levin maailmancupin kilpailunjohtajana tunnettu Tuomikoski tuo valmennustiimiin rutkasti kokemusta ja näkemystä maailman huipputason alppihiihdosta.

Tuomikoski täydentää valmennustiimiä, johon kuuluvat päävalmentaja Jukka Markkanen, joka jää syksyllä osittaiselle opintovapaalle, sekä valmentajat Minttu Sinkkonen ja Matti Henttinen. Lisäksi valmennustiimiä sparraa Lapin Urheiluakatemian huippu-urheilukoordinaattori Reijo Jylhä.

– Meillä alkaa olla kasassa ihan oikea tiimi, jossa paljon intohimoa, tietotaitoa ja halua kehittyä. Omat mausteensa kokonaisuuteen tuovat myös meillä tärkeät koulutustoiminnan vetäjät Pepe Vanninen ja Tuukka Sutinen, sekä yläkouluakatemian vastaava Kaisa Puttonen, Jukka Markkanen toteaa tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.