Per­he­leik­ki-puis­to­toi­min­ta alkaa taas Tor­nios­sa

MLL Tornion yhdistys toimii paikallisten lapsiperheiden hyväksi myös kesällä. Aikaisempina kesinä jo tutuksi tullut perheleikkipuisto toimii tänä vuonna Uitonrannalla sekä Arboretum puistossa. Uudet kasvot ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan.

Kesällä MLL:n toimintaan pääsevät mukaan monet uudet äidit, isät ja lapset, kun kesälomakausi pyörähtää käyntiin ja aikaa on päivisin enemmän. Kesän 2021 perheleikkipuistotoiminta järjestetään 28.6.–16.7. maanantaista perjantaihin kello 9–14 Uitonrannan leikkipuistossa osoitteessa Pirkankatu 45 sekä Arboretum- puiston leikkipuistossa Kallioputaankatu 10.

Toiminta on ohjattua, maksutonta ja avointa kaikille ilman ennakkoilmoittautumista. Perheleikkipuistoon lapset osallistuvat vanhempien valvonnassa, puistossa ei ole lastenhoitomahdollisuutta. Leikkipuiston ohjaajiksi on palkattu torniolaisia nuoria.  Ohjelma vaihtelee viikoittain, lauluhetki päivittäin klo 11. Leikkipuistoissa toimitaan säävarauksilla ja pieni sade ei haittaa puistotoimintaamme. Kovan sateen sattuessa leikkipuistoissa ei ole ohjaajia.

Omat eväät voi halutessaan ottaa mukaan.